iba-logo-nw

Iedereen Internetbaas!

Het doel van onze eigen IB Academy is om van jou een echte Internetbaas te maken. Het lijkt misschien een onmogelijke opgave om, in deze digitaal vermoeiende tijd, een echte Internetbaas te worden, maar wees gerust wij hebben inmiddels al een leger van Internetbazen gerecruteerd.

Het enige wat je je moet afvragen is of je echt een Baas wil worden, wil je echt alle geheimen van de online marketing wereld weten? Is het antwoord volmondig ‘ja’, dan verwelkomen we je op de IB Academy!

Waarom kies je de IB Academy?

green_circle_checkWij kennen de klappen van de zweep. We hebben zelf diverse platformen en webshops en werken voor tal van klanten. Wij weten wat gevraagd wordt in de onlinewereld.

green_circle_checkUnieke aanpak. Een dag(deel) vol uitdaging en inspiratie. De cursus wordt altijd afgestemd op de deelnemers. Samen maken we de cursus. Onze ervaring is dat door interactie de beste resultaten worden gehaald.

green_circle_check100% Tevredenheidsgarantie. Ben je na afloop van de cursus niet tevreden over de inhoud en het resultaat, geef dit dan aan. We zorgen dat je direct je investering terug krijgt.

green_circle_checkWe houden je op de hoogte. Alumni van de IB Academy kunnen altijd bellen voor tips of andere vragen. Online gaan de veranderingen snel, wij snappen dat je daarom vragen hebt. Eens een Internetbaas, altijd een Internetbaas.

green_circle_checkIk ben Internetbaas. Na het (succesvol) afronden van een cursus krijg je een officieel ‘Ik-ben-internetbaas’-shirt! Dit is natuurlijk de echte reden waarom de IB Academy zo succesvol is.

Het IB Curriculum

Op dit moment bieden wij slechts een beperkte hoeveelheid cursussen aan. In de toekomst zal ons curriculum dan ook zeker weten uitbreiden. Een Internetbaas word je immers niet zomaar. Op dit moment hebben wij tijd voor twee cursussen per week. Het beste is dan ook om contact met ons op te nemen om over de mogelijkheden te sparren.

Google Adwords Basis

Cursus Webteksten Schrijven

Webwinkels en E-commerce

IB Academy op elke locatie

De IB Academy is niet locatiegebonden. Onze cursussen kunnen zowel incompany worden verzorgd als op een, neutrale, locatie. Als je dus zelf geen geschikte locatie hebt dan regelen we een externe locatie. Meestal is dit een locatie van Seats2meet. De locaties van Seats2meet (+70 locaties) vind je verspreid door heel Nederland en zijn makkelijk bereikbaar.