ib-aca
 

Google Adwords Basis Cursus

Het inzetten van Adwords is moeilijker dan het lijkt. Het vergt namelijk het vertalen van je strategie naar concrete doelgerichte advertenties en je moet zowel analytisch als creatief begaafd zijn. Natuurlijk het ‘programma’ Adwords zelf is zeer eenvoudig en dit is waarschijnlijk binnen een uur te leren. Maar bij inzetten van Adwords komt meer kijken en dat is precies wat we jou leren in de Google Adwords Basis Cursus.

In deze cursus leer je zelfstandig strategisch kijken naar Google Adwords en hoe je campagnes het beste kan opzetten, onderhouden en verbeteren.

green_circle_checkMaak niet de #1 fout in Adwords. Al meer dan zes jaar zijn we bezig met Google Adwords. We kunnen je direct vertellen wat werkt en wat niet. Je hoeft dus niet dezelfde beginnersfouten te maken als al die anderen.

green_circle_checkEen unieke interactieve training. Samen gaan we het hele stappenplan doorlopen van strategie naar werkende advertentie. We werken daarbij direct aan jouw campagne.

green_circle_checkGratis vragenuurtje. Na drie uur kan jij strategisch en bewuste campagnes opzetten en onderhouden. Het vierde uur (vragenuurtje) krijg je van ons er altijd gratis bij.

green_circle_checkEen maand gratis advies Nadat je de cursus hebt gedaan kan je een maand gratis al je vragen stellen. Online gaan de veranderingen snel, wij snappen dat je daarom vragen hebt.

green_circle_checkEen lijst met tips en trucs. Ook al is het een basiscursus Adwords. Wij zullen wel enkele pro tips met je delen, zodat je het echt tegen de Adwords professionals op kunt gaan nemen.

green_circle_check100% tevredenheidsgarantie. Ben je na afloop van de cursus niet tevreden, geef dit dan zo snel mogelijk aan, we zullen de investering dan direct terugstorten.

 

adwords cursus adwords basiscursus

Voor wie is deze cursus bestemd?

Voor iedereen die eindelijk Google Adwords de baas wil worden. Het is een Adwords basis cursus, dus als jij al veel ervaring hebt met Adwords dan is deze cursus wellicht minder geschikt. Mocht je je inschrijven voor deze cursus dan zullen wij telefonisch een intake houden om te bepalen wat jouw niveau is. Deze cursus is dan ook 100% afgestemd op jouw wensen.

Cursusprogramma Adwords Basis

##   Wat is Google Adwords en wat is het strategisch belang?
##   Het strategisch inzetten van Google Adwords
##   Account opzetten en kiezen van een structuur
##   Wat zijn de mogelijkheden van Adwords?
##   Relevante zoekwoorden selecteren
##   Effectieve advertentieteksten opstellen
##   Veilingen en biedstrategieën
##   Campagne resultaten doormeten en analyseren
##   Facetten van campagne optimalisatie
##   Google hulpprogramma’s, tools en tips

Praktische informatie

– 1 tot 5 personen (meerdere personen op aanvraag)
– Een cursus is 3 uur (+1 uur vragenuurtje gratis)
– Incompany of Seats2meet (+70 locaties)
– €300 per cursus excl. btw, maar inclusief naslagwerk + maand gratis advies!

Deze cursus kost €300 voor zowel een als vijf deelnemers. Wanneer er vijf personen deelnemen is de investering slechts €60 per persoon.

Ben je alleen? Dan kan je het beste contact met ons opnemen want wellicht kunnen wij verschillende individuele cursisten bij elkaar plaatsen.

De leraar: Internetbaas Danny

internetbaas-dannyDeze Adwords basis cursus wordt gegeven door niemand anders dan Internetbaas Danny zelf. Hij heeft alweer vijf jaar ervaring met Adwords en kan je alle kneepjes van het vak leren. Hij zal je in drie uur meenemen in de wereld van Adwords (misschien wel langer als het heel gezellig is).

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wij hebben plaats voor ongeveer twee cursussen per week. Het makkelijkste is om hieronder een vrijblijvende offerte aan te vragen. Dan reageren wij binnen 24 uur met een prijsopgave en een dag wanneer wij zouden kunnen. Hopelijk zien we jou binnenkort op de IB Academy!

Waarom IB Academy? 100% tevredenheidsgarantie; dus niet goed, geld terug. En we houden contact dus ook toekomstige vragen beantwoorden we gewoon.

    Naam

    E-mail

    Telefoonnummer


    bekend-van-2